(+420) 730 584 064 nabor@electropoli.cz

Právní informace, GDPR

Electropoli

1/ Potvrzuji, že jsem si přečetl(a) zásady ochrany osobních údajů Electropoli Group a souhlasím s poskytováním svých osobních údajů (příjmení, křestní jméno, telefonní číslo a emailová adresa) společnostem v rámci skupiny ELECTROPOLI Group.

2/ Potvrzuji, že jsem si přečetl(a) právní oznámení o ochraně osobních údajů Electropoli Group a souhlasím s poskytováním svých osobních údajů (jméno, příjmení, telefonní číslo, emailová adresa a CV) společnostem v rámci skupiny ELECTROPOLI Group za účelem náboru zaměstnanců či vytváření databáze CV.

3/ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
ELECTROPOLI Group dbá na ochranu osobních údajů. Naším závazkem je zajištění nejvyššího stupně ochrany vašich osobních údajů v souladu se zákonem.
Více informací o ochraně osobních údajů naleznete na stránkách francouzské Komise pro ochranu osobních údajů www.cnil.fr

Totožnost správce
Osobní údaje shromažďuje: ELECTROPOLI SAS,  kapitálem 5 465 986,11 eur, se sídlem 4-5 Avenue Saint Martin – 50540 ISIGNY-LE-BUAT – FRANCIE. RCS Coutances 389 207 077
Telefon: (+33) 426 206 906
Generální ředitel: Nicolas DELAHEGUE

Jako hostingovou společnost jsme zvolili akciovou společnost OVH se základním kapitálem 10 069 020,20 eur a se sídlem: rue Kellermann – 59100 Roubaix – FRANCIE. RCS Lille Métropole (+33) 424 761 419

Použití osobních údajů
Používáním internetových stránek skupiny ELECTROPOLI dáváte souhlas se zpracováním vašich osobních technických údajů, které jsou shromažďovány v rámci provozu našich stránek. Vyplněním kontaktního formuláře nám dáváte souhlas se zpracováním Vašich údajů. Tyto údaje nám umožní zasílat vám informace o našich službách, zpracovat vaši žádost v rámci našeho náborového procesu či spravovat databázi CV. V souladu s francouzským zákonem ze dne 6. ledna 1978, jakož i s evropskou legislativou máte právo na přístup, právo na opravu, resp. doplnění, právo na omezení zpracování a právo na výmaz svých osobních údajů. Stejně tak disponujete také právem podat námitku nebo podat stížnost u českého Úřadu pro ochranu osobních údajů. Tato práva můžete uplatnit prostřednictvím sekce „kontakt“ na naší domovské stránce www.electropoli.com nebo zasláním emailu na adresu communication@electropoli.com.

Projevíte-li zájem, můžeme vaši emailovou adresu a telefonní číslo rovněž sdílet s jinými společnostmi v rámci skupiny ELECTROPOLI Group. V takovém případě budeme rádi, pokud zaškrtnutím příslušného políčka vyjádříte svůj souhlas se sdílením vaší emailové adresy či telefonního čísla. Uvedení těchto informací při vyplňování kontaktního formuláře je povinné.

Nebudete-li si přát, abychom nadále sdíleli vaši emailovou adresu či telefonní číslo, můžete nás o tom kdykoliv informovat prostřednictvím emailu.

V souladu s francouzskou a evropskou legislativou smí společnost ELECTROPOLI sdělovat tyto informace fyzickým či právnickým osobám a administrativním orgánům, které jsou oprávněny o ně požádat.

Společnost ELECTROPOLI dále statisticky zpracovává uživatelská data (osobní a neosobní informace) pro své vlastní potřeby. Data vyplývající z těchto statistických analýz jsou agregovaná a tudíž zcela anonymní, společnost ELECTROPOLI je proto smí sdělovat třetím osobám.

Seznam společností a aktivit skupiny ELECTROPOLI Group
Electropoli SA, Electropoli Poland Sp. Z o.o., Electropoli Czech Republic s.r.o., Electropoli France, Electro-Recherche. Informace, které lze sdílet s jinými společnostmi v rámci skupiny ELECTROPOLI Group, zahrnují pouze jméno a kontaktní údaje.

V souladu se zákonem „Informatique et Libertés“ ze dne 6. ledna 1978 ve znění pozdějších předpisů a evropským nařízením č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 shromažďujeme informace předávané na základě vaší žádosti o správu náboru a jako součást provádění předsmluvních opatření. Shromážděné informace budou zpracovány pouze oprávněnými osobami v rámci našich interních služeb.

V případě, že váš profil nebude zachován, budou tyto informace okamžitě smazány. Je možné, že budeme mít na základě vaší předchozí žádosti a s vaším výslovným souhlasem na oplátku za tento e-mail tyto informace uchovány po dobu maximálně 2 let. Pokud si přejete, může být váš soubor smazán na výslovnou žádost před koncem tohoto období. Máte také právo na přístup a opravu.
Chcete-li uplatnit tato práva nebo máte-li jakékoli dotazy týkající se zpracování vašich údajů, přečtěte si odstavec „Vaše práva na údaje, která se vás týkají“.

Jsme odborníci na povrchové úpravy.

Vaše životopisy však neřešíme povrchně.

Níže zaškrtněte

10 + 9 =